Csicsirka

Kicsiknek, nagyoknak. Telteknek, és karcsúaknak. Optimistáknak és pesszimistáknak. A biztonság megszállotjainak, és a veszélyesen élőknek. Az egyéniségeknek, a feltörekvőknek és a léhűtőknek. Azoknak akik gondolnak a jövőre. A rövidlátóknak, a távollátóknak, és az előrelátóknak. A föld felett lebegőknek, a földön járóknak. Azoknak akik szeretik a meglepetéseket. Éjjel, nappal, úton, útfélen. Dunán innen, Dunán túl. A pusztán, és a Balaton hullámain. Eső előtt, és eső után. Randevúra és családi ebédre. Romatikusoknak, azoknak akik szeretnek, akik nem, akik szívből, akik igazán. A beilleszkedőknek, a kiemelkedőknek. A tisztalelkűeknek, a mosolygósaknak, a zárkózottaknak, és a boldogságtól ordítóknak. Egyedül, kettesben. Együtt a családdal, neked, és nekem. Nekünk mindenkinek.

Linkblog

gyümi gyümi

2009.09.18. 17:39 | csicsirka | Szólj hozzá!

 

Hozzávalók :
2 kisebb sárgadinnye,
egy ananász
egy adag málna ( tálcás)
 
 A sárgadinnyéket megtisztítottam a magoktól és egy tálcára tettem.
Az ananászt felkockáztam , félretettem. A málnába pedig tettem 3 kanál cukrot, oké lehet volt az öt is : ) de senkinek egy szót se : )
A habtejszínt a dobozon levő előírás szerint elkészítettem , de valamivel kevesebb habfixálót szoktam beletenni , mert nekem mindig elegendő kemény az állaga ha gyümölcsöt is teszek bele. Ha a hab elkészült beleteszem a málnát és az ananászt is és kanállal elkeverem , nem kell hogy mindenütt rózsaszínű legyen a hab , kell egy kis változatosság ha majd esszük.
Elővesszük a sárgadinnyéket és a belsejébe rakjuk a habos masszát , majd az egészet a hűtőbe egy órára.
Finom desszert tele gyümölccsel .

A bejegyzés trackback címe:

https://csicsirka.blog.hu/api/trackback/id/tr441391092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása