Csicsirka

Kicsiknek, nagyoknak. Telteknek, és karcsúaknak. Optimistáknak és pesszimistáknak. A biztonság megszállotjainak, és a veszélyesen élőknek. Az egyéniségeknek, a feltörekvőknek és a léhűtőknek. Azoknak akik gondolnak a jövőre. A rövidlátóknak, a távollátóknak, és az előrelátóknak. A föld felett lebegőknek, a földön járóknak. Azoknak akik szeretik a meglepetéseket. Éjjel, nappal, úton, útfélen. Dunán innen, Dunán túl. A pusztán, és a Balaton hullámain. Eső előtt, és eső után. Randevúra és családi ebédre. Romatikusoknak, azoknak akik szeretnek, akik nem, akik szívből, akik igazán. A beilleszkedőknek, a kiemelkedőknek. A tisztalelkűeknek, a mosolygósaknak, a zárkózottaknak, és a boldogságtól ordítóknak. Egyedül, kettesben. Együtt a családdal, neked, és nekem. Nekünk mindenkinek.

Linkblog

Túrós puconyika

2009.08.13. 13:27 | csicsirka | Szólj hozzá!

 

Szintén érdekes étel , gyerekkoromban sokat ettem, és a minap is elkészítettem. Ma már más a neve , és az íze is , de az eredeti így készül.
 
Hozzávalók:
0,2 dl tej
5 darab kifli
250g túró.
cukor
 
Elkészítés:
 A kifliket felkarikázom olyan egy két centi vastagságura és beleteszem egy tésztaszűrőbe.
A tejet felforralom , és még forrón megöntözöm vele a kifli darabokat.
A túróba teszek vagy 3 kanál cukrot és összekeverem majd az eláztatott kiflire teszem.
Az egészet jól összekeverem és kész is. Jó kis nyalánkság , desszertnek is tökéletes. Gyerekek imádják.
 
10 perc alatt kész.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csicsirka.blog.hu/api/trackback/id/tr301307004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása